01 oktober 2006

Ik Wil Fietsen !!Dat is pech. M'n fiets staat al twee weken lang in de steigers, en het is al twee weken lang mooi weer. Bovendien moest m'n fotowebsite af. Daar zitten nu heel wat uren in, maar het is gedaan, het is af en het is klaar. Dus foto's van onze recente vakantie in Centraal Azië zijn nu voor de buitenwereld te bezichtigen.

Dus zou ik nu flink aan de gang met de Quest kunnen gaan. Maar een mens blijft nu eenmaal een sociaal dier, en ook ik kom zo af en toe niet onder m'n sociale verplichtingen uit, en dan ligt het werk weer even stil. Zijn er dan helemaal geen vorderingen op het Quest-front ? Gelukkig wel, het achterlicht is gemonteerd, de knipperlichten zitten erop en de koplampen zijn aangesloten. Nu een en ander aan de fiets bevestigd is zie ik dat er nog wel ruimte is voor enkele verbeteringen, maar die schuif ik even op de lange baan. Reden: Ik Wil Fietsen !!!

Komende dagen ga ik mij bezig houden met het installeren van de elektra. Er moeten nog schakelaars voor de knipperlichten en de claxon gemonteerd worden, en de verlichting moet nog aangesloten worden. Daarna gaat de kap erop en kan ik weer gaan fietsen. Zal je zien dat tegen die tijd stormt, hagelt, sneeuwt en dondert....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten