07 juli 2006

De knipperlichten

Het warme weer van de laatste dagen heeft mij ervan weerhouden nog verdere aktie te ondernemen op het bijwerken van de koplampen. Elke twee-componenten oplossing die ik aanmaak is bij deze temperaturen al stijf voor deze uit het potje komt. Dus ga ik verder met het andere grote project; de knipperlichten. De schakeling die deze lampjes moet besturen is nogal omvangrijk geworden; twee voedingen, de dimmer, de stappenschakelaar en de LED-bar. Deze onderdelen moeten allemaal in de schakelkast gevrot worden, en dan moeten de schakelingen voor de accu-meters en de koplampen er nog naast. De kast meet 190x110x60 mm, dus dat wordt flink prakken.

Er is nog een kleine verandering in de uitvoering van de knipperlicht-verlichting geweest. Dotlight kon de Hi-Power 1W 10 lumen niet meer leveren. Dus heb ik van hetzelfde merk de 35 lumen versie besteld. Nadeel, een minder grote zichthoek, voordeel, meer lumens....

Gisterenavond dus bezig geweest met het aansluiten van de printplaat van de knipperlichten in de schakelkast. Het zit er nu allemaal in, maar ik heb het nog niet durven testen. Dat komt vanavond wel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten