30 maart 2020

Stille zondag ochtend.

Afgelopen zondag richting de Betuwe gefietst om te kijken of de appelbloesems al aan het ontluiken waren. Er stond een schraal noordoosten windje, het was koud en helder. De zomertijd was afgelopen nacht ingegaan, maar daar was qua temperatuur niet veel van te merken; het was deze ochtend kouder dan tijdens de kerstdagen.

Langs de zuidkant van de dijk langs de Linge ging ik richting Geldermalsen. Er liepen wat wandelaars en ik zag een enkele verdwaalde fietser. Maar voor de rest geen auto's of ander gemotoriseerd verkeer. Heerlijk. De appelbloesems stonden helaas nog niet in bloei, daarvoor was het de afgelopen weken te koud geweest. Ik gok dat dit met de huidige temperaturen nog wel een of twee weken gaat duren.Toen ik de A15 overstak zag ik pas hoe stil het echt was: niemand te zien. En het was toch echt negen uur in de ochtend.


1 opmerking:

  1. Geen Kinderdijk, maar toch weer prachtige foto's Rob! Bedankt weer!
    Inderdaad frappant, die lege snelweg, ook al is het dan zondag......Hier ook wel hetzelfde beeld, veel minder verkeer dan normaal.....Wel lekker om zo naar het werk te fietsen, heerlijk rustig!

    Groeten, Adri.

    BeantwoordenVerwijderen