19 maart 2020

Fitness uurtjes

Nu ik dit zit te tikken, ben ik weer op mijn werk. Het is acht uur, en de parkeerplaats zou op dit moment bijna geheel gevuld moeten zijn. Maar het terrein is ongeveer voor een kwart bezet. We produceren grondstoffen voor voedingsmiddelen en farmacie, en dus gaat de productie door. Maar druk is het ook niet, zeker niet op kantoor en in het lab. Al deze collega's werken de komende weken thuis.

Ik dus niet vandaag, want ik werk bij IT, en als er iets niet meer werkt moet IT kunnen bijspringen. Aan het begin van de COVID-19 uitbraak in Nederland en het advies aan iedereen om thuis te gaan werken is een roulatie schema opgesteld. Tenminste één keer per week zit ik dus achter mijn bureau, en vandaag en morgen is het mijn beurt.

Maar van maandag tot en met gisteren was ik thuis aan het werk. Dat gaat nog prima, maar stilzitten valt niet mee. Vandaar dus dat ik zo af en toe met fiets en (uiteraard) fototoestel er even een uurtje tussenuit piep. Dinsdag ochtend even naar Leerdam...... en woensdag middag even naar de Biesbosch.


In de Biesbosch waren voor een doordeweekse dag veel mensen op de been. Een stukje fietsen, even eruit om een wandeling te maken. Precies zoals ik. Zo maken we er allemaal maar het beste van.

2 opmerkingen:

  1. Precies Rob, we zullen er met z'n allen het beste van moeten maken, hopelijk kunnen we nog een poosje blijven fietsen.............Weer mooie foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @De Bobslee: Ben ik met je eens. Ben benieuwd hoe we hier over een jaar tegenaan kijken.

    BeantwoordenVerwijderen