20 april 2013

Romeinse griep

Vorig weekeind een stedentripje naar Rome gemaakt. Rome, de eeuwige stad. De stad van ruïnes en restaurantjes, mooie smalle steegjes en prachtige kerken. Na ons een paar dagen aan die pracht en praal gelaafd te hebben, zijn we een beetje moe maar voldaan naar Nederland terug gekeerd. Een beetje té moe misschien, want de dag na onze terugkomst voelde ik mij niet helemaal je-dat. Vierentwintig uur later lag ik met 39°C koorts onder de lappen. Met leedwezen naar het mooie weer buiten kijkend. Heb ik dat, is het voor het eerst dit jaar écht mooi weer, ben ik ziek.

Voordat de griep bij mij toesloeg had ik nog bij Wim Schermer een grote bestelling gedaan; nieuwe lagers voor de achteras, een ketting tandwiel en ashouder, en een Risse schokdemper. Helaas meldde Wim dat er een week vertraging in de levering zat, omdat Sinner net een grote bestelling van schokdempers had gedaan. Achteraf niet zo erg, want ik was toch te ziek. Dagenlang koorts, zó erg heb ik dat in geen tijden gehad.

Vandaag voor het eerst een beetje in staat om wat te doen, een stukje tikken en wat foto's plaatsen.4 opmerkingen:

 1. Hi Rob,
  Risse heeft weer geleverd. Je spullen zijn naar je onderweg.
  Beterschap verder.
  Groeten,
  Wim

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Wim. Bedankt ! Ik wacht in spanning af. Prettig weekend verder.
  M Vr Gr. Rob

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je moest ook wel in je velo blijven vandaag want het windje was erg fris.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. beterschap rob hopelijk snel weer
  beter, lekker fietsweer aangebroken

  groet marcel

  BeantwoordenVerwijderen