06 april 2009

Lopende projecten

Het is de afgelopen maand(en) stil geweest op deze blog. Is er dan helemaal niets gebeurd op Quest-gebied ? Jawel, en dat is mede de reden van deze lange radiostilte. Na de laatste wijziging in de electronika (voor het aansluiten van de Garmin), werd het tijd om aan de electronika het een en ander te verbeteren. Het draden- en schakelkastje werd dermate vol dat er niet meer mee te werken was. Iedere keer als ik iets moest aanpassen kreeg ik het deksel er met moeite op. Verder miste ik de aanwezigheid van signaal lampjes, vooral voor de richtingaanwijzer en de koplampen.

Maar er waren meer zaken die mij ergerden: de schakelaar voor de richtingaanwijzer zit eigenlijk te laag, de kabels zijn op sommige plaatsen te lang en niet netjes weggewerkt, en de schakelaars voor de electronica drukte ik soms per ongeluk in, omdat deze aande zijkant van de schakelkast zaten.

En dan waren er nog de losliggende accu's, de rammelende fietspomp en een verlichting die aan vervanging toe was. Tijd dus voor een fikste Quest update. De afgelopen weken ben ik bezig geweest met een compleet nieuwe schakelkast, incluis signaal lampjes. Deze kast is nu bijna klaar, en de foto's van dat project volgen nog. Nu is de beurt aan de nieuwe koplampen, waarover ik in de komende weken meer zal berichten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten