28 juni 2007

Identiteits crisis

Mijn webpagina's http://www.robbroek.nl/ en quest.robbroek.nl worden gehost door in.nl. Vlak voor het afgelopen weekend kreeg ik een net mailtje waarin werd aangekondigd dat de server verhuist zou gaan worden en dat m'n sites even uit de lucht zouden zijn. Prima....

Op de afgesproken tijd was m'n foto- en reissite was een halve dag uit de lucht, maar m'n Quest-site bleef uit de lucht. Het weekend naderde, maar hoezeer ik het ook probeerde; nog steeds niets.

Ik zit zelf in de IT, dus ik had al wel zo'n donkerbruin vermoeden waaraan het zou kunnen liggen, maar ik kon niets anders doen dan de heren van in.nl een mailtje sturen met daarin mijn bedenkingen. Het hele weekend ging voorbij, maar geen antwoord. Iedereen die mijn Quest-site zou bezoeken liep tegen een blanco scherm aan. Kortom, ik bestond niet meer....

Groot was de opluchting toen ik op maandag ochtend een mailtje kreeg waarin stond dat ze inderdaad even iets vergeten waren. De site functioneerde weer als vanouds. Hoera !

Op het Quest-front valt er helaas niet zoveel te melden. Op twee juli begin ik bij m'n nieuwe werkgever, en ik heb nu een week vrij. Ik zou een stuk kunnen gaan fietsen, maar ik ben te moe (lees: lui) om uit m'n stoel te komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten