09 februari 2006

Siliconen en verf

Gisteren avond geprobeerd de lampvoet van een laag verf te voorzien. Hoekje in de kamer vrij gemaakt, alles mooi afgedekt, voet ontvet, verf erop, verf er weer af.... Ik was dus even vergeten dat ik de lamvoet in een sliconen-mal gegoten had. Verf en siliconen houden niet van elkaar (of anders gezegd verf houdt niet van siliconen, want siliconen kan het verder weinig schelen waar het op terecht komt). Er zijn speciale middeltjes in de handel die siliconen resten verwijderen, maar die heb ik dus niet in huis. Vooruit schuiven naar het weekend dan maar....

Ondertussen staan er nog twee andere projecten aan het hek te rammelen; project 'accu indicator' en project 'boeglicht'. De eerste naam spreekt denk ik voor zich, de tweede benaming behoeft misschien enige uitleg. De hoogte van een Quest is maar 87cm en dat betekent dat hij in het stadsverkeer niet boven de meeste autodeur-raampjes uitkomt. Ik ben van plan een 'boeglicht' te maken dat op de trekhaakpunt geplaatst gaat worden en de Quest dus wél zichtbaar moet maken. Ik ben er nog niet aan begonnen, maar ben nog aan het brainwaven....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten