29 december 2020

Donkere dagen

De afgelopen weken heb ik weliswaar regelmatig gefietst, maar van fotograferen kwam maar weinig terecht. Op 20 december naar Kinderdijk gefietst. Ik had het plan opgevat om naast de zonsopkomst op de langste dag van het jaar op Kinderdijk, ook een foto te maken van zo'n fenomeen op de kortste dag van het jaar. Vroeg opstaan was nu niet nodig, en de hemel was niet helemaal bewolkt, dus ik had goede hoop dat de operatie zou slagen. Maar helaas liet de zon zich pas twee uur nadat deze was opgekomen zien. Dus dat moet wachten tot volgend jaar. 

Verder ben ik nog een paar keer flink te pletter geregend in een donkere polder. Een mens heeft tijdens een lockdown toch wat lichaamsbeweging nodig nietwaar. Maar al die tijd kwam er van fotograferen niets terecht. Vanochtend een tochtje door de Biesbosch gemaakt. Het weer was rustig en het water stond lekker hoog, dus toch wat foto's gemaakt van eenzaam gelegen boerderijen in natte polders (zonder zon overigens šŸ˜‰)

3 opmerkingen:

  1. Prachtige sfeervolle opnames van die boerderijen in een bijna "verdronken" landschap!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik probeerde dat ook een keer met de Cheetah. Eer dat ik afdrukken kon was de fiets ondanks de standaard met tas en al in de modder gevallen!

    BeantwoordenVerwijderen