06 november 2020

Tweede-golf-quarantaine-tochtjes

Veel mensen zitten net zoals afgelopen voorjaar weer noodgedwongen thuis. Zo ook ik. Zo af en toe verschijn ik wel op m'n werk, maar alleen als dit niet anders kan. Maar van alleen thuis zitten knapt een mens ook niet op, dus ga ik elke ochtend een uurtje fietsen. Nu was het weer deze week ook een stuk beter vergeleken met de afgelopen weken, dus reden tot klagen had ik niet.

De week begon stormachtig en zacht. Toen ik op maandag ochtend de tuindeur open schoof, voelde het buiten nog warmer aan dan binnen. Temeer omdat de luchtvochtigheid buiten erg hoog was. Ik hoopte op wat mooie ochtend luchten, maar werd alleen maar getrakteerd op snel langs waaiende wolken en dreigende luchten.


Op dinsdag was het al een stuk beter. De wind was grotendeels weg, evenals de wolken. Alleen de weilanden lagen er nog wat nattig bij.


Donderdag was het qua fotografie een topdag. Er werd van tevoren al gewaarschuwd voor mist, en daar zat ik dus op te wachten. Lekker een eind de polder in gefietst in de hoop dat de mist niet te dicht was, en dat was gelukkig ook zo...
 

... en vandaag was het weliswaar niet mistig, maar gelukkig ook nog steeds erg mooi.3 opmerkingen:

  1. Ze zijn weer prachtig Rob!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige foto's. Ik heb donderdagmiddag nog een coronarondje gereden naar Kinderdijk. Inderdaad geen woon- werkverkeer op het moment en je moet toch een beetje in beweging blijven.

    BeantwoordenVerwijderen