30 december 2018

Jaar einde


Op de laatste zondag van het jaar ben ik weer naar de Biesbosch gereden. Nu lijkt het zo dat ik elk weekend naar de Biesbosch rijd, maar dat is niet zo. Zo was ik zowel vorige week zondag als de week daarvoor naar Kinderdijk gefietst. Ik hoopte dat de bewolking even zou openbreken en mij op een paar mooie plaatjes zou trakteren, maar helaas.

De eerste zondag brak de bewolking wel open, maar in plaats van zonneschijn werd ik getrakteerd op een flinke bak regen, zodat ik de molens alleen vanonder mijn schuimkap heb kunnen bekijken. Mijn conclusie: niet het fotograferen waard. Afgelopen zondag was het weliswaar droog, maar dat was dan ook het enige lichtpuntje. Andere lichtpuntjes in de vorm van zonneschijn waren wederom niet aanwezig, opnieuw geen fotoweer dus.

Omdat ik niet voor de derde keer onverrichter zake naar Kinderdijk wilde rijden, zocht ik het dit keer wat dichter bij huis; de Biesbosch maar weer. Gelukkig was er nu wel iets van een voorzichtig zonnetje te zien. Tijd voor foto's dus.


Oh ja, dit was de oogst van vanochtend.....
2 opmerkingen: