03 februari 2019

Eindelijk de moeite waard

Het weer was de afgelopen weekends niet om over naar huis te schrijven. Veel wind, regen, laaghangende bewolking, enzovoort. Ik wilde graag weer eens naar Kinderdijk, maar druilerige molens onder een loodzware hemel zijn nu eenmaal niet zo fotogeniek.

Vanochtend was het voor het eerst dit jaar dan eindelijk raak. Ik in de fiets, bepantserd met muts en wanten richting het westen. Onderweg was het nog flink oppassen, want het was gevaarlijk glad op de fietspaden. Ik kom net voor zonsopkomst aan, alwaar een schamel rijtje fotografen mij al staat op te wachten.

De plaatjes waren de moeite waard, en ik heb deze tocht gelukkig niet voor niets gemaakt.

6 opmerkingen:

rob, nieuwegein zei

Als molenaar word ik hier helemaal stil van. Mooie plaatjes.

De Bobslee zei

En niet enkel als molenaar word je hier stil van, ook niet-molenaars kunnen enkel stil genieten.........Prachtig!

Wim zei

Nog steeds één van mijn favoriete blogs.

Wat een ongelooflijk mooie foto's weer.

Het zijn gewoon schilderijtjes. Dit bedoel ik uiteraard als compliment.

Rob Broek zei

Dank allen :-)

Belle zei

Nee dit ritje heb je zeker niet voor niets gemaakt. Ongelooflijk mooie foto's.

Erik van Dongen zei

Altijd mooi rijden rondom Kinderdijk en molens zet ik ook vaak op de foto. Maar dan toch niet zo mooi als jij! Top!