24 oktober 2017

Eindelijk weer eens een natte zondag

Afgelopen zondag was het voor het eerst sinds tijden lekker slecht weer. Lekker weer dus om achter de geraniums naar de stromende regen en natte keien te kijken. Helaas hebben wij geen geraniums, dus moest ik wat anders gaan doen met mijn vrije tijd. Ik ben weer eens gaan fietsen.

Het is (uiteraard) flink donker als ik de fiets in stap, maar dat mag de pret niet drukken. Schuimkap erop, dakje erbij, en ik ben afdoende beschermd tegen de elementen. Ik ben al een paar weken niet in Kinderdijk geweest, dus ga ik daar maar weer eens naartoe. Het word net licht als ik daar aankom, en wonder boven wonder houdt het dan ook nog heel even op met regenen. Dat komt goed uit, want ik moet natuurlijk weer even wat foto's maken.

Dit keer geen zonovergoten landschappen met een mooie zonsopkomst, maar lekker Hollands druilerig weer. Dat hoort bij de herfts vind ik.

2 opmerkingen:

  1. Het weer kunnen we niets aan veranderen, maar de foto's blijven zoals altijd even mooi!

    Groeten, Adri.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Adri Manhave: Dank. Elk weer heeft zijn eigen charme :-)

    BeantwoordenVerwijderen