04 december 2016

Koud Kinderdijk

Quest bij Kinderdijk
Vandaag was het een mooie dag om te fietsen. En dat heb ik dan ook gedaan. In alle vroegte, dat dan weer wel. gewapend met ijsmuts en camera ging ik op pad naar Kinderdijk. Ik had zomaar eens het idee dat dit wel wat mooie plaatjes op zou leveren.

Hoewel ik geenzins het idee had om er precies rond zonsopgang te arriveren, deed ik dat stom toevallig wel. En dat terwijl ik het tempo er helemaal niet in had zitten. Dit kwam niet alleen door de lage temperaturen, maar ook omdat ik al een paar weken niet gefietst had. Slecht weer weerhield mij ervan om op de gebruikelijke zondag ochtend een ritje te maken.

Deze ochtend wel dus. Kinderdijk. De door mij eerder beschreven fotografen stonden toen ik aan kwam fietsen al klaar op het bruggetje om de zoveelste zonsopkomst vast te leggen. Geen Japanners dit keer, maar veel Nederlanders, en waarempel een Tsjech of andere Oostblok bewoner.

Fotografen op bruggetje

De temperaturen lagen nog ruim onder nul, maar de plaatjes waren toch wel verwarmend....5 opmerkingen:

 1. je bent de zoveelste die het zondag een mooie dag vond om te gaan fietsen ;-) Je hebt natuurlijk groot gelijk. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vooral bovenste plaat erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Helemaal mee eens, die bovenste plaat is ook mijn favoriet! Misschien moeten we eens een velomobiel kalender gaan maken. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig hoor ik was het ook van plan alleen was het hier een erg klein wereldje tot zeker wel 13.00 uur en dan kruip ik liever niet in/op de fiets. Later op de dag werd het wel beter.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige sfeervolle foto's!

  BeantwoordenVerwijderen