08 september 2013

Zomerritjes

Toch nog een paar maanden niets van mij laten horen. Dat komt zo, er is eigenlijk niets gebeurd. Geen pech met assen of derailleurs. Geen onderhoud. Geen mega-lange fietstochten. Heb ik dan helemaal niet gefietst deze zomer ? Jawel, veel zelfs, voor mijn doen dan.

Elke zondag ochtend maakte ik, als het weer het toeliet, een flinke tocht van ruim 100 kilometer. Iedere keer hetzelfde rondje. Gorinchem - Brienenoord brug - brug bij Vianen - Gorinchem.

Waarom dan wel ? Enerzijds houd ik van ronde getallen, en honderd kilometer is een mooi rond getal. Anderzijds lichter tussen Rotterdam en Nieuwegein langs de N210 een prachtig stuk fietspad, dat MOET bereden worden. Door mij dan. En dan hard. En dan ook nog wat foto's maken. Dat dan weer wel natuurlijk.3 opmerkingen:

 1. Henry18:15

  Prachtige foto's, mooie velo, mooi rondje.
  Ik rijd het rondje af en toe andersom. Dat wil zeggen ik begin in Oostvoorne en rij dan via de Brienenoord naar Gouda en soms door naar Utrecht. Welk fietspad bedoel te precies?

  Groeten,
  Henry

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie plaatjes en dat fietspad langs de N210 is inderdaad super, daar ben ik ook regelmatig te vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Henry. Ik bedoel de ventweg naast de N210. Is dan wel geen fietspad, maar op zondag ochtend zie je er nooit iemand, dus voor mij is het op dat moment een heel erg breed fietspad ;-)

  BeantwoordenVerwijderen