06 juni 2013

Lange tocht met nieuwe camera

Sinds enkele weken heb ik een nieuw cameratje voor op de fiets. Ik heb al eerder met zo'n ding rond gereden, maar dat geval was te groot en onhandig. Wat ik nu heb is aanmerkelijk kleiner en ook goedkoper. Er zijn meerdere velomobilisten die met zo'n ding rondrijden; het is een 808 keychain #20. Geweldig klein cameratje, kan extern gevoed worden, en er kan een geheugenkaart in van 32GB, goed voor ruim 10 uur aan video.

Ik heb een paar constructies op de fiets aangebracht, zodat ik kan filmen vanuit verschillende camera posities. Ik zal hier later nog op terugkomen. Er moet nog wat aan de constructie gerommeld worden, want de beelden zijn soms nog wat schokkerig, maar het begin is er.

Afgelopen zaterdag ben ik op één van de laatste dagen van de winter (jawel het was toen nog koud en somber), naar mijn ouders in de Beemster gereden. Een lekker tochtje langs het Amsterdam - Rijn kanaal. De wind was noordelijk, dus op de terugweg lekker wind mee. Hieronder een GPS / film / foto impressie.


De route:
Gorinchem - Beemster - en - weer - terug.


En wat foto's van het pittoreske landschap:

De oude brug over de lek

Spoorbrug bij Utrecht
Lunchplaats

Polder bij Amsterdam Noord


1 opmerking:

  1. Leuke beelden, de route Nieuwegein - Weesp, rijd ik drie keer per week.

    BeantwoordenVerwijderen