26 juni 2012

Foto-expositie in Nesselande

De foto's die ik afgelopen herfst en winter voor mijn eindexamen opdracht voor de Fotovakschool gemaakt heb, worden de komende twee maanden geëxposeerd, samen met die van mijn collega-klasgenoten. Afgelopen weekend was de sneak preview en de feestelijke opening door de wethouder van Rotterdam.Ik heb lang getwijfeld of ik mee zou doen, want ik had het nogal druk, maar had dit voor geen goud willen missen. Heb de foto's laten afdrukken door Martin Zwaan te Maasland, en ik moet zeggen, het resultaat is geweldig. De komende twee maanden (tot 23 augustus) zijn we elk weekend open van 13:00 tot 17:00 uur. We bemannen de ruimte bij toerbeurt, is het mooi weer, dan ben ik van plan met de Quest naar Rotterdam te fietsen, en staat in plaats van onderstaand fietsje mijn rode velomobiel voor de deur.


Foto's van de opening en meer informatie over de expositie zijn te vinden op Facebook Nesselande. Hieronder mijn ouders tijdens de opening van afgelopen zondag, bij mijn tentoongestelde foto's.


Mocht iemand zin hebben om langs te komen, en mij te spreken. Neem dan even contact met mij op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten