22 juli 2012

Fietstocht naar expositie Nesselande

Gisteren weer eens naar onze expositie in Nesselande (Rotteram) gereden. In tegenstelling tot mijn vorige dienstweekend is het weer nu een stuk beter. Weliswaar nog wat fris, maar het is zonnig en droog. Vooraf met de fietsrouteplanner een route laten berekenen, en deze liep voor een groot gedeelte over bekend terrein. Dezelfde wegen bereed ik ruim vijf jaar geleden ook, toen ik nog in Gouda werkte.

Er is maar weinig verandert, her en der wordt (nog steeds) aan de weg gewerkt, en in Schoonhoven wordt ondanks de crisis een nieuw woonwijkje uit de grond gestampt. Verder is de route net zo mooi en landelijk als voorheen. Koetjes, slootjes en weilanden.

In Nesselande kom ik ruim op tijd aan.  Wanneer ik uitstap komt mijn klasgenoot Marlonneke Willemsen net aanlopen. Fiets op slot en schuimkap erop tegen al te nieuwsgierige blikken. Op de zijkant plak ik twee A3 posters met daarop de melding dat de expositie ruimte weer open is. Weer eens wat anders, mijn Quest als reclamezuil.

In eerste instantie trekt mijn fiets meer bezoekers dan de expositieruimte, maar wat later op de middag wordt het toch nog druk. Om vijf uur sluiten we de tent, nadat we 33 bezoekers hebben geteld. Voor ons geen record, maar het scheelt niet veel.

's Middags met een frisse noordwester in de rug weer terug naar huis gefietst. Een mooie tocht voor vandaag, van in totaal op de kop af 100 kilometer.

Nesselande aan zee

Binnenstromende bezoekers

Bezoekers in de expositie ruimte ..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten