21 februari 2023

Petweer

De afgelopen weken is het pet geweest met het weer. Als de zon zich al liet zien, gebeurde dit niet in het weekend. Afgelopen week was het zowaar drie dagen zonnig, maar toen moest ik werken en kon ik alleen vanuit mijn bureau genieten van een mooie zonsopkomst. Het weekend daarvoor verliep zwaar bewolkt, evenals het weekend daarvoor, en ook daarvoor.

Zo ook weer afgelopen weekend. Zwaar bewolkt dus, met als extra kers op de taart een hoop wind, gelardeerd met een fijne motregen op zondag ochtend.

En juist die ochtend was ik weer eens naar Kinderdijk gefietst. Niet omdat ik verwachtte er een mooie zonsopkomst waar te nemen, maar een mens moet zo af en toe toch de (fiets) benen strekken nietwaar.

Wind dus, en regen. Eenmaal in Kinderdijk heb ik voor de goede orde wat 'sfeerplaatjes' gemaakt. Ik ben er niet eens voor de fiets uitgestapt, want dan liep ik het gevaar dat mijn dakje de plomp in zou waaien.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten