17 maart 2019

Tussen de buien door

Afgelopen weekenden was het weer dusdanig dat er van fotograferen niet veel terecht kwam. Ik heb gefietst, de camera was mee, maar deze kwam niet uit het foedraaltje. Het zag er deze ochtend aanvankelijk naar uit dat ook nu m'n fototoestel werkeloos in mijn fiets zou blijven liggen.

Gelukkig kwam daar gedurende mijn fietstocht verandering in, en heb ik toch nog wat maartse plaatjes kunnen schieten. En dat was nog best een opgaaf, want het weer zat niet mee. Zonder schuimkap fietsen was door de afwisselende buien niet aan te raden, maar om een foto te maken moest dat ding er toch even af. En omdat er (natuurlijk) veel wind stond, moest ik opletten dat het ding niet ergens een sloot inwaaide.

Maar de missie is weer geslaagd, en het ziet ernaar uit dat dit voorlopig de laatste maartse buien zullen zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten