20 augustus 2017

Zomerfeesten Gorinchem

De afgelopen avonden heb ik met mijn vriendin nogal veel tijd doorgebracht op de Zomerfeesten in Gorinchem. We wonen in het centrum, dus dan is dat makkelijk. Gewoon de deur achter je dicht trekken en naar de Groenmarkt lopen, terwijl links en rechts het uitgaand publiek met allerhande vervoer middelen de stad binnen stroomt. Natuurlijk wordt het op zo'n avond laat, en natuurlijk vloeit daarbij alcohol, maar dit alles natuurlijk (enigszins) met mate.

Deze ochtend stond ik daarom ook enigszins brak op, maar dit weerhield mij er niet van om toch nog, gewapend met camera en hoofdpijn pillen, in m'n fiets te kruipen. Even de frisse zomerwind in  snuiven.

Wanneer ik de stad uitrij, houd ik het plaveisel nauwlettend in de gaten, omdat er na zo'n weekend nogal eens wat gebroken vaatwerk op straat wil liggen. Maar dat valt gelukkig geweldig mee. Eenmaal buitengaats wend ik de steven richting het oosten en doe ik een rondje Zaltbommel. Gelukkig geen spijt van gehad....

1 opmerking: