10 januari 2016

Kinderdijk


Vanochtend naar Kinderdijk gefietst. Het was voor het eerst sinds tijden mooi weer deze ochtend, dus ik dacht: ik waag het erop. En ik had geluk deze ochtend. Het was weliswaar vrij winderig en fris, maar ik kwam dankzij stevig doortrappen precies op tijd aan om enkele mooie plaatjes te schieten. Normaal gesproken staan er rond deze tijd drommen fotografen met lenzen en statieven in de kou te bikkelen, maar deze dag stond er maar één. Een vrouw die nog even een plaatje schoot van mijn (ik citeer) leuke fiets. Omdat ik verder niets warms mee had genomen (dom) wordt het een kort gesprek. Ik duik mijn fiets weer in en begeef mij weer op de terugweg.

Nog even wat foto's...

6 opmerkingen:

 1. Als molenaar zeg ik, dat zijn mooie plaatjes. Stuur ze naar de Hollandse Molen en wie weet krijgen ze nog een plek op de molenkalender van 2017. Fiets daar zelf ook graag naartoe. Is een mooi rondje vanuit Nieuwegein.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bedankt voor de tip. Ga ik zeker doen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het zou wel leuk zijn als ze de tweede dan op de kalender zetten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige lichtval en foto's!

  BeantwoordenVerwijderen