01 november 2015

Terug van vakantie

De afgelopen maand zijn we op vakantie geweest.Naar Laos en Thailand. Volop genoten van de lekkere temperaturen, de mooie landschappen, en vooral het eten. Eenmaal thuis moesten we even aan de temperaturen wennen, maar omdat Nederland op dit moment geniet van een prachtige herfst was de klimatologische schok niet zo heel groot. Gisteren even wezen fietsen. Nederland lag er op z'n mooist bij op deze morgen:


Ruwweg heb ik de route Gorinchem - Vianen - Rotterdam - Gorinchem gereden. Dit is normaal gesproken zo'n honderd kilometer, maar omdat ik onderweg in de nodige wegwerkzaamheden reed, kwamen er nog ongeveer 20 kilometers bij. Toen ik thuis kwam merkte ik dat mijn (fiets) conditie na een maand niet fietsen toch wel wat achteruit was gegaan.


Nu ik weer terug ben kan ik weer verder gaan aan mijn Arduino / 3D print project. De diverse onderdelen liggen her en der verspreid in het huis en op m'n bureau, en dit moet nog allemaal in m'n fiets. In de komende donkere wintermaanden zal ik nog het een en ander moeten ontwerpen en printen. Beugels, lampen, houders en kastjes; ze liggen allemaal nog her en der in m'n hoofd, en moeten allemaal nog uit de printer komen.


Maar eerst nog even genieten van de herfst. Voor mij toch het mooiste seizoen van het jaar.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten