24 november 2005

Weer een stap verder....

De tweede (binnen)lamp gegoten en er met een boor voorzichtig gaatjes van een halve centimeter diep in gemaakt. Zo kan ik bij het vijlen zien tot hoever ik het gips moet weghalen. Ik kan onderhand geen gips meer zien, maar ik heb wel de indruk dat het gaat lukken. De binnenlamp ga ik in de siliconenmal hangen. Daarna gooi ik er gips in en haal ik de binnenlamp eruit. Zo moet ik een mooie holle gipsen lamp krijgen met een schaal van 5mm dik. Theoretisch dan... Om te voorkomen dat de twee stukken gips onlosmakelijk met elkaar verbonden worden, geef ik de binnenlamp een kek rood kleurtje. Met Bison-kit plak ik het vervolgens op een stukje plastic en hang het in de siliconen-mal. Nu het gips erin en een uurtje wachten....


Het losmaken van de binnenlamp kostte enige overredingskracht, maar het was tenslotte gelukt. Nu heb ik eindelijk een lampekap (of is het lampenkap) in handen waar ik een polyesther exemplaar van kan bakken...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten