15 juli 2005

Mijmeren...

Omdat ik nog anderhalf jaar op m'n fiets moet wachten begin ik te denken en te mijmeren... Wat kan ik doen totdat de fiets in (hoop ik) september 2006 wordt afgeleverd ? Om te beginnen: wat meer fietsen. Ik ben van plan de Quest al fietsend thuis te brengen en dus verken ik alvast een deel van de route. Met het navigatie programma Ozi-Explorer stippel ik een geschikte route uit zodat ik deze in m'n Garmin GPS kan zetten tegen de tijd dat het zover is. Maar zover is het nog lang niet !

Op de Cycle Vision heb ik zo eens naar al die fietsen staan kijken en daar viel mij op dat er nog wat gedaan kan worden aan dat deel van de fiets waar de meeste mensen het meest naar zullen kijken; de achterkant. Op die achterkant prijkt een achterlicht dat ook te vinden is op de meeste zitfietsen. Daar kan ik wel iets beters voor vinden. Ik begin internet af te struinen en vind in korte tijd heel wat verschillende soorten achterlichten, maar niets is naar mijn smaak (jawel, soms ben ik een enorme zeikerd...)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten