04 juni 2005

Bibberen

Ik ben al meer dan tien jaar lid van de NHVP, maar moet tot mijn spijt bekennen dat ik nog nooit naar een Cycle Vision geweest ben. Ik ken de sfeer alleen van de foto's in het Fiets& blad en van de website. Als we in Zantvoort aankomen waait er een koude schrale wind over het terrein. Het lijkt wel maart in plaats van juni. 's Middags breekt de zon wat meer door en wordt het wat aangenamer. Nadat we alle stands hebben bekeken maken wij ons op om naar het fietsvolk te kijken dat klaarstaat om op een afgesproken plek tegelijkertijd in dezelfde richting te vertrekken. De vrolijke kleuren geven het geheel een fleurig aanzien. Na de 1-uurs race eten we wat en kijken daarna naar de start van de 4-uurs race. Zoals te verwachten rijdt Ymte weer voorop, met even daarachter een hele sliert Questen en zo af en toe een lowracer. We wachten de finish niet af, want het is nog steeds koud. De uitslag zie ik wel op de website.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten