18 september 2017

Stilte na de storm

Met de eerste officiële herfststorm achter de rug kunnen we nu wel zeggen dat de zomer definitief voorbij is. Afgelopen zondag echter gooide de natuur nog een mooie dag uit het reservoir. Mooi weer om te fietsen dus. Met het korter worden van de dagen komt ook het bij fotografen zo bekende 'gouden uurtje' weer binnen handbereik. De zon kwam gisteren op om 7:18, en dat is (in ieder geval voor mij) best een schappelijke tijd.

Ik ben een uitgesproken ochtendmens, en dat houdt in dat ik altijd vanzelf (vroeg) wakker word. Zo ook afgelopen zondag. Het was kwart over zes en dus nog donker toen ik op internet controleerde wat voor weer het was (windstil, droog, mistig en fris). Na even met mijzelf overlegd te hebben besloot ik naar Kinderdijk te fietsen. Dat is vanuit Gorinchem een uurtje rijden, dus dan zou ik net na zonsopkomst aan komen. En aldus geschiedde:


6 opmerkingen:

 1. Wat een ongelooflijk mooie foto's....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank ! Het was ook een hele mooie ochtend :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sinds ik Rob Broek z'n fietsblog heb ontdekt en de supermooie foto's lees ik 'm graag!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Rob, kun je een keer iets schrijven over hoe je dit soort mooie foto's maakt? Apparatuur, instellingen, nabewerking etc. Ze zijn vast niet gemaakt met een doorsnee Samsung telefoon.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Reinier: is inderdaad geen Samsung telefoon ;-) Ik zal er eens over nadenken... is misschien wel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Rob,

  Niets toe te voegen aan de bovenstaande commentaren, het zijn en blijven fantastisch mooie foto's die je plaatst! Bedankt weer!

  Groeten, Adri.

  BeantwoordenVerwijderen